top of page

01/

Waarom zou ik kiezen voor een klein kantoor?

  • Bij ons worden stichtingen gezien als top 10 cliënten en zij ervaren dat door de hoeveelheid aandacht en door het hoge serviceniveau waaronder goede bereikbaarheid en snelheid in responstijd.
     

  • Wij werken met vaste prijzen. De term meerwerk is ons onbekend. Cliënten weten bij ons voor onze standaard dienstverlening vooraf waar ze aan toe zijn qua kosten. Bij de grotere kantoren bent u veel duurder uit en wij kunnen dezelfde kwaliteit leveren. We hebben een sterk team, dat zich gespecialiseerd heeft in de controle van gesubsidieerde instellingen.
     

  • Bij ons is de eindverantwoordelijke accountant nauw betrokken bij de uitvoering en daardoor goed op de hoogte van wat er bij een cliënt gebeurd. Onze cliënten hebben daarmee een accountant waarmee het prettig spreken en sparren is. De accountant kan door middel van een zeer goede dossierkennis goed de brug slaan tussen zijn kennis van bijv. wet- en regelgeving en de specifieke situatie van de cliënt.
     

  • Wij werken samen met netwerkpartners voor het verlenen van adviesdiensten aan onze cliënten. We dringen deze diensten niet op maar als er een echte behoefte bestaat bij een client helpen we onze cliënt om dit in te vullen wanneer nodig met inschakeling van ons netwerk.

02/

Als er iets gebeurt met André Kas, hoe staat het met de dienstverlening?

We hebben een professioneel en deskundig team. We werken samen met een ander accountantskantoor. Mocht de verantwoordelijke accountant wegvallen, dan neemt een ervaren accountant van het andere kantoor het werk over. Dit is ook formeel geregeld in een waarnemingsovereenkomst.

03/

Kunnen we uw diensten ook afnemen op abonnementsbasis?

Dat is mogelijk. Wij bespreken graag uw wensen en de mogelijkheden hiervoor met u.

04/

Brengen jullie ook periodiek een nieuwsbrief uit?

Wij brengen periodiek een nieuwsbrief uit die zich speciaal richt op gesubsidieerde instellingen. De periodiciteit is afhankelijk van de beschikbaarheid van belangrijke onderwerpen.

bottom of page